Submitted by Rubina on Tue, 11/26/2019 - 17:17
Ingredienten

 

4 chipolata’s (beenhouwerij)

100 g gerookte spekblokjes

300 g erwten (diepvries)

400 g verse spinazie

3 takjes verse munt

1 ui

2 teentjes knoflook

500 g aardappelgnocchi (versmarkt)

1 dl extra lichte room (7 % V.G.)

3 eetl. olijfolie

1 koffiel. tijm (gedroogd)

zwarte peper (molen)

zout

Bereiding

Snij de ui in ringen.

- Snipper het knoflook fijn.

- Snij de muntblaadjes in fijne reepjes.

Bereiding (20 min.) --------------------

1. Verhit de olijfolie in een grote braadpan en bak de ui en het knoflook 1 min. glazig.

2. Snij de chipolata’s in stukken van 3 cm en voeg samen met de spekblokjes en de aardappelgnocchi toe aan de pan. Roerbak 5 min. Kruid met de tijm.

3. Roer er de spinazie en de diepgevroren erwten onder en overgiet met de room. Kruid met zwarte peper en zout en laat nog 2 min. doorkoken.

4. Bestrooi het groentepannetje met de fijngesnipperde muntblaadjes.

Bron
https://www.youtube.com/watch?v=v5oXGmDlklg