Submitted by matthiasvanwon… on Fri, 04/03/2020 - 16:29
Ingredienten
  • 400g gehakt rund + varken (beenhouwerij)
  • 700g stoofgroenten Thaï (versmarkt)
  • 200g kerstomaten
  • 2 eetlepels tomatentapenade versmarkt
  • 500g aardappelgnocchi (versmarkt)
  • 50g pijnboompitten
Bereidingstijd
20min
Bereiding
Voorbereiding (minder dan 30 min.)
  1. (5 min.)
  2. Snij de kerstomaten middendoor.
Bereiding (20 min.)
  1. 1 Verhit een wok zonder vetstof en rooster de pijnboompitten goudbruin.
  2. 2 Verhit de olijfolie in de wok en bak het gehakt 5 min. Maak los met een vork.
  3. 3 Roer er de Thaise stoofgroenten, de tapenade en 1 dl water onder en laat ± 10 min. garen. Meng er de kerstomaten onder.
  4. 4 Kook ondertussen de gnocchi 2 min. in lichtgezouten water. Giet af.
  5. 5 Meng de gnocchi onder de groenten. Kruid met peper en zout en bestrooi met de pijnboompitten.
Bron
https://www.colruyt.be/nl/lekker-koken/thaise-groentewok-met-gehakt-en-gnocchi