Ingredienten
- 400g gehakt rund + varken (beenhouwerij)
- 700g stoofgroenten Thaï (versmarkt)
- 200g kerstomaten
- 2 eetlepels tomatentapenade versmarkt
- 500g aardappelgnocchi (versmarkt)
- 50g pijnboompitten
Bereidingstijd
20min
Bereiding
Voorbereiding (minder dan 30 min.)
- (5 min.)
- Snij de kerstomaten middendoor.
Bereiding (20 min.)
- 1 Verhit een wok zonder vetstof en rooster de pijnboompitten goudbruin.
- 2 Verhit de olijfolie in de wok en bak het gehakt 5 min. Maak los met een vork.
- 3 Roer er de Thaise stoofgroenten, de tapenade en 1 dl water onder en laat ± 10 min. garen. Meng er de kerstomaten onder.
- 4 Kook ondertussen de gnocchi 2 min. in lichtgezouten water. Giet af.
- 5 Meng de gnocchi onder de groenten. Kruid met peper en zout en bestrooi met de pijnboompitten.
Bron
https://www.colruyt.be/nl/lekker-koken/thaise-groentewok-met-gehakt-en-gnocchi