Ingredienten
- minuutsteaks (of een veggie vlezeke)
- 1/2 krop ijsbergsla
- 1 plantje bieslook
- 1kg aardappelen
- 2 EL zure room
Bereidingstijd
40min
Bereiding
Voorbereiding (10 min.)
- Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken.
- Hak het bieslook fijn.
- Snij de sla in fijne reepjes.
Bereiding (25 min.)
- Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
- Smelt intussen de boter in een braadpan en bak de minuutsteaks 1 min. aan elke zijde. Kruid met peper en zout.
- Pureer de aardappelen en meng er de zure room en het bieslook onder. Kruid royaal met peper en zout (en mss wat nootmuskaat)
- Meng de ijsbergsla onder de aardappelpuree.
Bron
https://www.colruyt.be/nl/lekker-koken/minuutsteak-met-zomerse-stoemp-van-ijsbergsla