Submitted by matthias on Fri, 06/19/2020 - 17:24
Ingredienten
  • vegetarische nuggets (versmarkt)180 g
  • champignons500 g
  • wokmix Oriental (versmarkt) versmarkt400 g
  • woknoedels voorgekookte300 g
  • woksaus Mild Curry2 dl
  • arachideolie4 eetl.
Bereidingstijd
15min
Bereiding
Voorbereiding (minder dan 30 min.)
  1. (5 min.)
  2. Snij de champignons in 4.
Bereiding (20 min.)
  1. 1 Verhit 1 eetl. arachideolie in een wok en bak de champignons goudbruin op een hoog vuur.
  2. 2 Voeg de wokmix toe en roerbak nog 7 min. tot de groenten beetgaar zijn.
  3. 3 Verhit intussen 3 eetl. arachideolie in een braadpan en bak de nuggets 10 min. goudbruin op een zacht vuur.
  4. 4 Voeg de woksaus en de woknoedels toe aan de groenten en verwarm 5 min. Meng voorzichtig.
Afwerking

Serveer de krokante nuggets en de gewokte noedels en groenten in diepe kommen.

Bron
https://www.colruyt.be/nl/lekker-koken/noedelwok-met-krokante-veggieballetjes