Ingredienten
- vegetarische nuggets (versmarkt)180 g
- champignons500 g
- wokmix Oriental (versmarkt) versmarkt400 g
- woknoedels voorgekookte300 g
- woksaus Mild Curry2 dl
- arachideolie4 eetl.
Bereidingstijd
15min
Bereiding
Voorbereiding (minder dan 30 min.)
- (5 min.)
- Snij de champignons in 4.
Bereiding (20 min.)
- 1 Verhit 1 eetl. arachideolie in een wok en bak de champignons goudbruin op een hoog vuur.
- 2 Voeg de wokmix toe en roerbak nog 7 min. tot de groenten beetgaar zijn.
- 3 Verhit intussen 3 eetl. arachideolie in een braadpan en bak de nuggets 10 min. goudbruin op een zacht vuur.
- 4 Voeg de woksaus en de woknoedels toe aan de groenten en verwarm 5 min. Meng voorzichtig.
Afwerking
Serveer de krokante nuggets en de gewokte noedels en groenten in diepe kommen.
Bron
https://www.colruyt.be/nl/lekker-koken/noedelwok-met-krokante-veggieballetjes