Submitted by Rubina on Mon, 04/12/2021 - 12:10
Ingredienten

een handvol pijnboompitjes
1 kleine witte ui
250 g spinazie
een duimdik bosje bieslook
500 g witte asperges (2 bokaaltjes)
1 bakje (= 250 g) girasoli met paddenstoelvulling --> of verse ravioli
1 el olijfolie
2 teentjes knoflook
1 potje (175 g) Philadelphia Extra Protein
geraspte Parmezaanse kaas (optioneel)
versgemalen zwarte peper, fijn zout en grof zeezout

Bereidingstijd
15 min
Bereiding

Rooster de pijnboompitjes.

Snipper de witte ui fijn.

Spoel de spinazie en zwier hem droog in een slazwierder.

Hak de bieslook fijn.

Spoel en snij de asperges in stukken van 3 cm.

Kook de ravioli zoals aangeduid op de verpakking. Houd het kookvocht aan de kant.

Bak de uien en geperste knoflook, kruid met voldoende peper.

Schep de philadelphia er bij met de helft van de bieslook en wat kookvocht. Voeg kookvocht en maizena express toe tot de hoeveelheid en consistentie van de saus goed zijn.

Voeg de spinazie toe en roer om tot deze geslonken is

Voeg de rest van het bieslook, de asperges en de ravioli toe en laat alles even warm worden.

Serveer met de pijnboompitjes en parmezaanse kaas.

 

Bron
https://www.karolaskitchen.be/warm-eten/romige-pasta-met-asperges-en-spinazie/