Submitted by Rubina on Wed, 10/13/2021 - 11:55
Ingredienten
  • 250 g gnocchi
  • 300 g gehaktballetjes of ikea vegan balls
  • 1 broccoli 
  • 250ml bechamelsaus
  • 1 El olijfolie
  • Peper en zout

 

Bereidingstijd
15 min
Bereiding

BEREIDINGSWIJZE

Blancheer de broccoli roosjes 3-4 min in kokend water. Giet af.

Mix de helft van de roosjes + 250ml bechamelsaus + de helft van de kaas

Bak de aardappelgnocchi enkele minuutjes op een hoog vuur in de wok, tot ze een korstje hebben. Kruiden met peper.

Zet het vuur daarna lager en voeg de saus toe, met de rest van de broccoli. Laat alles even lekker warm worden. Kruid met peper en zout

Bak ondertussen de balletjes in een pan

Tip: bijkruiden

 

 

 

 

Bron
15gram