Ingredienten
- quinoa-kaasburgers (versmarkt)4
- kropsla1
- tomaten2
- avocado’s2
- rode ui1
- voorgekookte aardappelgolfjes (versmarkt)450 g
- zachte taco's (vb. Gorditas)8
- guacamolekruiden10 g
- olijfolie2 el
Bereidingstijd
25 min
Bereiding
-
Haal het vruchtvlees uit de avocado's en mix fijn of plet met een vork. Meng er de guacamolekruiden onder.
-
Snij de tomaten in fijne schijfjes en de rode ui in fijne ringen. Scheur de slablaadjes.
-
Verhit de helft van de olijfolie in een pan en bak de aardappelgolfjes 10 à 12 min. op een zacht vuur.
-
Verhit intussen de rest van de olie in een pan en bak de burgers 2 à 3 min. aan elke kant. Snij in 2.
-
Verdeel wat guacamole over elke taco en leg er een halve burger op. Vul aan met de sla, de schijfjes tomaat en de rode ui. Leg op elk bord 2 taco's en geef er de aardappelgolfjes bij.
Bron
https://www.colruyt.be/nl/lekker-koken/recept/taco-met-quinoa-kaasburger-en-gebakken-patatjes